Zaalsport

Al meer dan 22 jaar geef ik, Esther Stolk met veel plezier iedere week sportles bij Hartsport vereniging Dordrecht. Het plezier in bewegen staat voorop, maar bovendien is het in de groepen ook gewoon heel gezellig.
Ik zal even een klein stukje over mezelf vertellen.
Ik ben Esther Stolk getrouwd met Roland en moeder van Sam en Tim.
Ik werk al meer dan 20 jaar als fysiotherapeute in het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam.
Naast het werk op de klinische afdeling en mijn werk daar als kinderfysiotherapeut, geef ik in het ziekenhuis ook twee maal per week hartrevalidatie. Ik vind het erg leuk om te zien, hoe mensen die recent iets met het hart hebben gehad, na 6 weken sporten, zich weer energieker voelen, maar vooral dat hun zelfvertrouwen weer is gegroeid. Daarna is het van belang dat mensen in beweging blijven, en dan is de hartsport vereniging Dordrecht een goede optie.
Vroeger was dit echt een vereniging voor (ex) hartpatiŽnten, maar tegenwoordig kunnen ook 50 plussers er terecht.
Wij beginnen de les altijd met een warming up, gevolgd door een zaalsport. Dit kan variŽren van basketbal tot voetbal, van volleybal tot badminton. Uiteraard staat dit garant voor een leuke sfeer met daarbij lichamelijke inspanning. Dus heeft u zin om ook te komen bewegen, en houdt u van spelelementen in de zaal, dan zou ik zeggen: Kom gerust eens langs!!!